TASTINGIT

            Tule kaikille avoimiin tastingeihin, tai tilaa oma!

                             Tulevat tilaisuudet alla

Viini- ja ruokailta on mainio lahja itselle ja kavereille!

Kerää oma porukka kokoon ja tulkaa mukaan!

Illan hinta on 70€ per nenä ja ilmoittautua kannattaa vaikka heti, sari.siren@winestudio.fi

Suoritus viikkoa ennen tilaisuutta tilille: Sir-Trading Oy Winestudio FI70 8146 9710 0947 06.
Tastingit ovat Vinoteekissa, Kauppiaankatu 6 (sisäpiha) Katajanokka ja aloitus klo 18.

15.2.2018 Veneto

Pinaattiravioli

Maksacrostinit

Amaronessa marinoitu entrecôte, papuja

VIINIT:

Bottega Bottega Il Vino Dei Poeti Prosecco Millesimato 2016

Bottega Gold Millesimato Brut 2016

Tommasi Il Sestante Lugana

Dal Cero Vigneto Runcata Soave Superiore 2015

Masi Bonacosta Valpolicella Classico 2015

Belpasso 2015

Palazzo Della Torre 2014

Zenato Alanera 2013

Cecilia Beretta Valpolicella Ripasso Superiore 2015

Collina Sole Valpolicella Ripasso 2015

Corte Giara Amarone 2013

Tommasi Amarone della Valpolicella Classico 2013

Masi Costasera Amarone 2012

*******************************************************

2017

30.11. Kuohuviinejä ja Espanjaa:

Pikkujoulua - tapaksia & paellaa

Lohicrostineja - kylmäsavulohta, ricottaa ja pikkelikurkkuja

Manchego pincho - manchegoa, viikunahilloa

Fernand Engel Crémant d'Alsace Chardonnay Brut

Nicolas Feuillatte Brut Reserve

Bollinger Rosé Champagne Brut

Charles Heidsieck Blanc des Millénaires Champagne Brut 2004

Zenato Lugana Brut

Cava Albet i Noya

Prosecco Montelvini

Soligo Col de Mez Prosecco

Codorníu Anna Rose

Perelada Només Garnatxa 2016

Ermita del Conde Albillo Centenario 2014

Crapúla Gold 5 2016

QP Organic Rioja 2014

Irrepetible 2014

Ermita del Conde 2011

Pago del Conde 2011

Altolandon Red 2010

Campo Viejo Gran Reserva 2010

****************************************************************
Aiemmat tilaisuudet:

19.10. Piemonte:
Sienirisotto

Bagna Cauda

Sitruuna-polentakakku

Viinit:

Serra Lupini Roero Arneis 2016

Bricula Nascetta 2015

Broccardo Dolcetto d´Alba 2016

Broccardo Barbera d´ Alba 2015

Vietti Barbera d´Asti La Crena 2012

Fontanafredda Langhe Nebbiolo

Fontanafredda Serralunga Barolo

Broccardo Barolo I Tre Pais 2012

Nivole Moscato d´Asti 2016

****************************


5.10. Toscana:

Ciao a tutti!

Winestudion syksyn illoissa ollaan Italian tunnelmissa herkullisten viinien ja ruokien parissa.

5.10. Toscana-illassa kokkaillaan yhdessä kolmea erityyppistä pastaa, joita testaillaan eri viinien kanssa.

Illan kattaus:

Äyriäispasta

Guado Al Tasso Vermentino

Barone Ricasoli Torricella 2015

Tomaatti-munakoisopasta

Ruffino Chianti Superiore 2014

Poggio al Tufo Rompicollo 2015

Antinori Pèppoli 2015

Riistaragú

Le Misse di Candialle Chianti Classico 2011

Marchese Antinori Chianti Classico Riserva 2013

Ruffino Riserva Ducale 2012

Juusto

Dal Cero Selverello Cortona Syrah 2013

Tommasi Casisano Brunello di Montalcino 2011

Illan hinta on 70€ ja ilmoittautua voit vaikka heti. Paikka vahvistuu suorituksella viikkoa ennen tilille:
Sir-Trading Oy Winestudio FI70 8146 9710 0947 06. Tilaisuudet Vinoteekissa, Kauppiaankatu 6 (sisäpiha) Katajanokka ja aloitus klo 18.


19.10. on vuorossa Piemonte ja 16.11. Veneto, joiden viinilistat ovat valmiina pikapikaa.

30.11. juhlimme Winestudiossa samppanjan ja muiden ihanien viinien parissa vaikka pikkujoulua.


Tervetuloa mukaan!                    

    


27.4. kuohuviinisokkoon on muutama paikka vielä jäljellä.
Maistamme 12 laadukasta kuohuviiniä täysin sokkona, joten joukosta voi löytyä vaikka kesän uusi suosikkiviini.Viiniveikkailun ohessa nautitaan vuohenjuusto-mansikkabruschettoja, wasabituorejuusto-kylmäsavulohileipiä sekä hernepesto-mozzarellajuurileipiä.



Seuraavat tastingit:

6.4. Alsace & parsat sekä 27.4. suuri kuohuviinisokko.

Alsaceen on enää jokunen paikka jäljellä, joten kannattaa pitää kiirettä, jos et ole vielä ilmoittautunut.

Alsacen viinejä maistellaan lähes sokkona, jonka jälkeen nautitaan parsaa kolmella tapaa - uunissa paahdettua, appelsiinimarinoitua ja kinkkkuun kääräistyä. Viineissä kurvaillaan Grand Cru-tarhoilla, maistetaan mm. reserve-viinejä, pinot blancia kuplilla ja ilman sekä magnum-rieslingiä . Mukana on joku yllätyskin, tule siis katsomaan, mistä pidät.
Viinitaloista mukana ainakin Domaines Schlumberger, Gustave Lorentz ja Trimbach. Parsojen parina sokkoilun jälkeen Gustave Lorentzin Cuvée des Asperges, joka on parsalle räätälöity viini.

27.4. Suuri kuohuviinisokko. Vielä muutama paikka jäljellä.
Maistamme 12 kuohuviiniä täysin sokkona. Voit arvailla mitä missäkin lasissa on, mutta ennen kaikkea haetaan sitä omaa suosikkia. Iltojen hinta on 65€ per nenä ja ilmoittautua voit vaikka heti. Paikka vahvistuu suorituksella viikkoa ennen tilille:
Sir-Trading Oy Winestudio FI70 8146 9710 0947 06. Tilaisuudet Vinoteekissa, Kauppiaankatu 6 (sisäpiha) Katajanokka ja aloitus klo 18.

Tervetuloa mukaan!

Sari Sirén

**********************************************************

9.3. illan teemana on Pohjois-Italia ja viinilista on seuraavanlainen:
Ferrari Brut
Villa Chiopris Sauvignon Blanc
Livon Braide Alte
Livon Friulano
J Hofstätter Pinot Grigio
J Hofstätter Mezcan Pinot Nero
San Leonardo 2001
Terre di San Leonardo
Vette di San Leonardo

Viinien seuraksi Jamie Oliverin ihanaa raakamakkara-tomaattipastaa ja maalaisleipää.


Tilaisuudet Vinoteekissa, Kauppiaankatu 6 (sisäpiha) Katajanokka ja aloitus klo 18.